Een waardig afscheid bij

Herdenkingsdienst in Gebouw 055

Gebouw 055 in Apeldoorn is te huur als locatie voor herdenkingsdiensten. Gebouw 055 is een neutraal gebouw in het centrum met voldoende parkeergelegenheid en enkele minuten lopen vanaf het centraal station Apeldoorn. Met een maximumcapaciteit van 750 personen in onze grote zaal en een foyer van 710 m2 die naast catering ook als overloop kan dienen maakt Gebouw 055 de ideale locatie voor grotere herdenkingsdiensten.

Grote zaal

De grote zaal biedt met 800 m2 (waarvan 110 m2 podium) een zitplek voor maximaal 750 personen. De zaal is voorzien van professioneel licht- en geluidstechniek. Op een groot beamerscherm kunnen de herinneringen getoond worden. Het is, dankzij ons uitgebreide camerasysteem, mogelijk de dienst op te nemen. Vanuit de regiekamer worden de camera’s op afstand bediend.
Bekijk de zaal hier

Foyer

De met glas omgeven L-vormige foyer van 710 m2 is een sfeervolle ruimte die plek biedt tot 850 personen. Centraal in onze Foyer hebben wij een keuken met een uitgifte balie gesitueerd. Op twee locaties is het mogelijk om op een beamer live mee te kijken met de zaal. Er kan een aparte ruimte in de foyer worden gemaakt waar ruimte is om afscheid te nemen.

Subzalen

Het is een mogelijkheid om gebruik te maken van onze subzalen waar de kist kan staan of waar de familie alvorens of na de herdenkingsdienst zich kan terugtrekken.

Mogelijkheden

De industriële look gecombineerd met houten elementen, sfeervolle verlichting en gezellige aankleding geven het gebouw een warme sfeer. Combineer dat met uitstekende technische faciliteiten, een ruime gratis parkeergelegenheid en gastvrijheid en je hebt alle ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde meeting, vergadering, presentatie, concert of dienst.